Holte Cykelklub

NyhederI påsken stillede Holte CK med et stærkt 6-mandshold i det nordjyske til 3-dage i Nord (Hanstholm, Hjørring og Aalborg), nemlig Claus Holm, Keld Fjord, Jesper Jensen, Michael Olsen, Henrik Frederiksen og Søren Svenningsen. Forholdene var mildest talt umulige, da vejret bød på strid regn, blæst og temperaturer tæt på frysepunktet. Dette forhindrede dog ikke holdet i at yde en fantastisk præstation, og udover to 1. og en 3. plads til Claus og 1. plads til Henrik, så blev Claus også samlet vinder af Cuppen. Generelt kørte hele holdet god, men det dårlige vejr betød dog nogle punkteringer og uheld. Specielt Søren var uheldig og Keld måtte også afbryde turen med rygproblemer.

Hjemvendt fra det nordjyske fortsatte holdet den suveræne kørsel. I Næstveds løb den 23. april var holdet generelt meget opsat, men omstændighederne gjorde, at det meste af holdet kom på mellemhånd. Som feltet suverænt stærkeste rytter reddede Claus dog holdet ære og vandt en suveræn sejr. Jesper kom ind på 7. pladsen lige efterfulgt af Henrik, Søren og Flemming Trøigaard.

Tirsdag den 25. april var holdet inviteret til at deltage i VM TirsdagsRace og igen viste alle god form, og Claus og Kenth Westergaard kom øverst på podiet efterfyldt af den danske mester Alexander Kamp på 3. pladsen. Det hører dog med til historien, at alle 3 ryttere kørte for sammen hold, Tvede/Ensure og Kamp nok var den stærkeste.

Weekenden den 29.-30. april var der dobbelt løb i ØresundsCuppen. Lørdag i Hillerød stillede Henrik, Flemming og Søren til start. Løbet udviklede sig perfekt, da Flemming kom afsted i en firemandsgruppe og var umiddelbart den stærkeste kørende. Flemming styrede dog desværre på næstsidste omgang, og det lykkede ikke Henrik og Søren at komme op til frontgruppen. Henrik kom dog ind på en 5. plads.

Søndag i Tølløse stillede Holte CK med 5 mand, nemlig Claus, Kenth, Jesper, Henrik og Søren. Holte viste igen stor styrke på den hårde og bakkede rute, og sad på løbet, men Claus som kaptajn. Ca. halvvejs i løbet kørte Claus og Jesper op til Kenth, som var i et enmandsudbrud. 3-madsgruppen kørte utroligt stærkt og Jesper og Kenth endte med at vinde med næste 6 minutter foran det "jagtende" felt. Jesper fik sin første sejr med Kenth som 2er. Henrik kom med feltet ind og blev 4er.

Holte CK har således startet sæsonen med syv 1. pladser - vundet af 4 forskellige ryttere nemlig Claus, Henrik, Kenth og Jesper.

I weekend er der igen 2 løb, nemlig i Køge og Roskilde.

© Holte CK 2012 - 2018